Tevékenységünk

Társaságunk szépségipari gépek és berendezések értékesítésével foglalkozik. Partnereink és eszközeink kiválasztása a legnagyobb gondosság mellett valósult meg azért, hogy vásárlóink elégedetten szolgálhassák ki vendégeiket. Célunk vevőink gyors és magas minőségű kiszolgálása megbízható termékeinkkel.

Alissi

 

Alissi Luxury

Miért az Alissi Brontë?

1. Természetes összetevőkből álló, prémium minőségű kozmetikum-család, amelyek kiváló hatékonysággal és hosszantartó hatással bírnak.

2. Termékeink segítik a bőr természetes sejtregenerációját és rejuvenációját.

3. Komplett professzionális protokollokat, kezeléseket, rituálékat valamint folyamatos képzéseket ajánlunk a szakemberek számára.

 

Amennyiben olyan kozmetikumokat keresel, amelyek nem tartalmaznak...

Ásványi olajokat, paraffint, parabéneket, szintetikus színezőanyagokat, mesterséges illatanyagokat, formaldehid-felszabadító vegyületeket, nem tesztelték állatokon, nem szennyezik a környezetet, PABA-t (para-aminobenzoesavat), GMO-kat (génmódosított organizációt).

& tartalmaznak...

certifikált, organikus összetevőket: virágvizet, tiszta eszenciális olajakat, ökológiai, organikus ültetvényekről származó hatóanyagokat, természetes cukrokat, bőrszabályozó és a bőr természetes védekező képességét növelő anyagokat.

 

Akkreditált - Spanyolországban egyedüli - bio-laboratóriumunkban (Agemed nº 01483CS) a jelenleg elérhető legfejlettebb tudományos kutatásokat végezzük, hogy a leghatékonyabb természetes összetevők használata által a bőr számára a legjobb termékeket állítsuk elő.

Kiváló prémium minőség - nemzetközileg bizonyítottan és certifikáltan (ISO 9001, nº ES 07/4519).

Környezet iránti elkötelezettség - nemzetközileg bizonyítottan és certifikáltan (ISO 14001, nº ES 08/5418).

Organikus, certifikált saját ültetvények (nº MU-0032/09/P).

Kimagasló kutatási és fejlesztési teljesítmény, certifikált minőség (Certificate UNE 166002, nº 09/6942).


www.alissibronte.hu

Tervezte: Corso System Kft, 2008 ©