Tevékenységünk

Társaságunk szépségipari gépek és berendezések értékesítésével foglalkozik. Partnereink és eszközeink kiválasztása a legnagyobb gondosság mellett valósult meg azért, hogy vásárlóink elégedetten szolgálhassák ki vendégeiket. Célunk vevőink gyors és magas minőségű kiszolgálása megbízható termékeinkkel.

Rólunk / Bemutatkozás

Társaságunk 2007 óta szépségipari gépek és berendezések importjával és disztribúciójával foglalkozik.

Külföldi partnereink kiválasztása a legnagyobb gondosság mellett valósult meg azért, hogy vásárlóink elégedetten szolgálhassák ki vendégeiket. Vidéki vásárlóink számára futárszolgálattal teljesítjük a megrendeléseket, melynek díjszabásásáról a "Kezdőlap" menüpontban tájékozódhatnak.

Termékeink leírása mellett feltüntetjük, ha a kiválasztott eszközt esetleg kizárólag rendelésre tudjuk biztosítani.
A megvásárolt termékek vonatkozásában szakmai oktatást nyújtunk előre egyeztetett időpontban, ahol teljeskörűen bemutatjuk a kezelésekhez szükséges protokollt. Minden nálunk vásárolt eszközre rendeltetésszerű használat mellett legalább 1 év (egyes termékekre vonatkozóan akár 3 év) garanciát vállalunk.

MOTTÓNK

Megszépítjük a világot!

KÜLDETÉSÜNK

Megbízható minőséget és üzleti stratégiát megvalósító vállalkozásként működünk a szépség-üzletág szakembereinek maximális megelégedésére: olyan hatékonyan működő és versenyképes eszközöket valamint arc- és testápoló termékeket kínálunk, amelyek biztosítják piaci részesedésünk és vállalatunk értékének folyamatos növekedését. A legjobb partner szeretnénk lenni abban, hogy ügyfeleinket segítsük sikeressé tenni a világ gyorsan fejlődő szépségipari piacán. Vállalatunk üzletfelei tudják, hogy építhetnek ránk, hiszen termékeink hozzájuttatják őket ahhoz, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások önbizalmat adjanak vendégeik számára. A szépség önbizalom. Szenvedélyes elkötelezettséggel igyekszünk kielégteni vevőink legmagasabb szintű igényeit, hisz az ő megelégedettségük további értékhez juttatják vállalatunkat.

JÖVŐKÉPÜNK

Egyértelmű és nyilvánvaló választás legyünk a szépségszalon üzletág szereplői számára és hosszútávon elkötelezzék magukat mellettünk Budapesten és vidéken egyaránt.

MŰKÖDÉSÜNK ALAPELVEI

MINŐSÉG: Elköteleztük magunkat a minőség mellett minden általunk forgalmazott termék vonatkozásában. Olyan termékszerkezetet alakítottunk ki, amellyel hosszútávon is a legjobbak között szerepelhetünk a professzionális szépségpiacon.

BIZALOM, TISZTELET, KOMMUNIKÁCIÓ: Bizalommal és elégedettséggel jutalmaznak bennünket üzletfeleink. Tiszteletteljes viselkedést tanúsítunk partnereink iránt nyílt, őszinte kommunikációt alkalmazva.

FOLYAMATOS TANULÁS: Felelősséget érzünk munkatársaink és partnereink iránt, továbbképzésinkkel folyamatosan segítjük fejlődésüket, tanulásukat.

KÖRNYEZETVÉDELEM: Munkánk során óvjuk a természetet. Arc- és testápoló termékeinkben állati eredetű anyagokat nem használunk.

KÖLTSÉGTUDAT: Működésünk során olyan vállalatirányítási- és egyéb módszereket alkalmazunk, melyek szem előtt tartják az alacsony költségeket, biztosítva a széleskörű és magas minőségű kiszolgálást. A költségek csökkentésével vállalatunk és partnereink versenyhelyzetét javítjuk.

ÉRTÉKNÖVEKEDÉS: Tulajdonosaink számára biztosítjuk a folyamatos vállalati értéknövekedést. A rövid távon elérhető haszon helyett törekszünk a hosszú távú nyereségességre, a piaci növekedésre és a stabilitásra.

 

Sajtó

Meglepetés magazin 2011. május 26.

meglepetesmeglepetes1

 

Televíziós megjelenés

Viasat3 Trendközelben 2012. április 8.

 

Szakmai kiállítás

Beauty and Health kiállítás 2010. április 24-25.

 

Kulcs

Társaságunk 2013-ban bővítette tevékenységi körét és megalapította a Perszephoné Business Solutions Könyvelő- és Tanácsadó Irodát.

Könyvelés, adótanácsadás, végrehajtási tanácsadás

 

logo

Tervezte: Corso System Kft, 2008 ©